banner249

Nilgün Ök’den muhtarlara ziyaret

Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Nilgün Ök, Pamukkale sınırları içerisindeki muhtarları ziyaret ederek mahallelerde bulunan istek ve talepler hakkında bilgiler aldı.

Nilgün Ök’den muhtarlara ziyaret
banner240

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Pamukkale Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ve aralıksız bir şekilde ziyaretlerini sürdüren Nilgün Ök, Pamukkale Belediyesi sınırları içerisinde bulunan mahalle muhtarlarını ziyaret etti. 


Mahalle halkının beklenti ve talepleri ile ilgili bilgiler alan Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, “Denizli 10 yıl içerisinde yapılan çalışmalar ile çehresini değiştirdi ve vizyon bir kent oldu. Bu kapsamda bizler her zaman muhtarlarımız ile işbirliği içerisinde olduk. 

Muhtarlarımız vatandaşlarımız ile bizim aramızda bir köprü görevi yapıyor. Bizim için her zaman önemli olan muhtarlarımız bundan sonraki süreçte de bizlerle birlikte halka hizmet etmeye devam edecek. Mahallelerimizde haklımızın taleplerini ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgileri birlikte ele alacağız. 

Denizli Belediyesi’nde 5 yıl Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunduğum için Belediyeciliği iyi biliyorum. En önemlisi bizler insan odaklı siyaset yapıyor ve hizmet üretiyoruz. Sizinle ağabey kardeş ilişkimiz oldu. Benim bundan sonraki hedefim göreve gelirsek eğer muhtarlarımızla belediye hizmetimizi birlikte şekillendireceğiz. Kısacası, Pamukkale İlçemizi ortak akıl yönetecektir. 

Bazı kararlar alınmadan önce o sokakta muhtarımızla beraber halkımızla buluşacak o kararı uygulamakla ilgili atılması gereken adımlar atılacaktır. Sizleri tek tek makamlarınızda ziyaret edeceğiz. Daha sonra STK 'lar ile birlikte olacağız. Çıktığımız yol meşakkatli bir yoldur. Bu zor bir iştir. Aranızda muhtarlığı uzun zamandır yapan arkadaşlarımız var. Biz sizinle beraber istişare ederek ortak aklı harekete geçirirsek Pamukkale İlçemizin sosyal ve ekonomik dönüşümünü çok rahat yapabileceğimizi düşünüyorum” açıklamalarında bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER