banner249

Çocuklar oyun büyükler spor yapacak

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Dereköy Belediyesi beldedeki park ve bahçelerde yürüttüğü çalışmalarla çocukları sevindirirken büyükler için de spor alanları oluşturuyor.

Çocuklar oyun büyükler spor yapacak
banner240

Çevre görselliği ve estetiğine büyük önem veren Dereköy Belediye Başkanı İsmail Akbulut, beldeyi güzelleştirmek, göze hoş görünen bir yer haline dönüştürmek için parklar, spor alanları ve yeşil alanlarla ilgili çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Beldelerinde yeniliklerin devam ettiğini belirten Başkan Akbulut,”Bir hafta önce çocuklarımız için yeni çocuk parkı yaptık. 


Daha önceleri yapılmış olan çocuk parkını da tamamen yeniledik ve çocuklarımızın mutluluklarına ve sevinçlerine ortak olduk. Son olarak büyüklerimiz için de açık alan spor aletleri grubu kurduk. Bu sayede çocuklarımız çocuk parkında eğlenirlerken, büyükler de hemen yakının da olan açık alan spor aletlerinden faydalanacak, spor yaparak sağlıklı ve zinde kalmanın mutluluğunu tadacaklar. Yapılan tüm bu yeni çalışmaların belde halkımıza hayırlı olmasını, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum. Çalışmalarımız devam ediyor ve edecektir” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER