banner249

Belediyespor ‘Gol’ çalıştı

spor toto 2.lig kırmızı grup 4.hafta maçında kırklarelispor’u kendi sahasında ağırlayacak olan denizli belediyespor, hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye koyuldu. son çalışmasını maçın oyna

Belediyespor ‘Gol’ çalıştı
banner240
Spor Toto 2.lig Kırmızı grup 4.hafta maçında Kırklarelispor’u kendi sahasında ağırlayacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye koyuldu. Son çalışmasını maçın oynanacağı Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda yapan kırmızı beyazlılar, oldukça istekli ve arzulu göründüler. Taktiksel antrenmanda Teknik Direktör Yaşar Güngör, forvet hattındaki futbolcuları ile duran toplarda ileri çıkacak olan stoperlerine ‘Gol’ çalışması yaptırdı. Ceza alanı etrafında kazanılacak faul atışlarında ve kornerlerde uygulanacak taktikleri antrenmanda futbolcularına gösteren Teknik Direktör Güngör, duran toplarda istediği oluncaya kadar vuruşları tekrarlattı. Kırkarelispor’u futbolcularına adeta ezberlettiren Güngör, saha içine getirttiği portatif yazı tahtası üzerinde yapılması gerekenleri yazıp anlattı. Maçta sabırlı olmaları gerektiğinin altını çizen Güngör, ‘ Kazanacağız diye körü körüne saldırmak yok. Gerekirse uzatma dakikalarında gol bulacağız ama bunun için sabırlı olacağız. Yenemezsek de yenilmemek için savaşacağız. Lig uzun bir maraton. Önemli olan sezon sonunda istediğimizi elde edebilmek’ dedi.
Doğan Seyfi Atlı Stadında pazar günü saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Ankara Bölgesi’nden Yiğit Peşin yönetecek. Denizli Belediyespor’da sakatlıkları süren Ali, Selçuk, Şahin ve Süleyman forma giyemeyecekler.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER