banner249

Muhtarlarla buluştu

Acıpayam Belediye Başkanı ve AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Dr. Hulusi Şevkan Acıpayam merkez, köy ve kasaba muhtarları onuruna yemek verdi.

Muhtarlarla buluştu
banner240

38 köy ve 13 belde muhtarlarının katıldığı yemekte muhtarlar Acıpayam Belediye Başkanı ve AK Parti Acıpayam Belediye Başkan Adayı Dr. Hulusi Şevkan’a tam destek verdi. Yemeğe ayrıca AK Parti İl Başkan Yardımcıları Erdal Otçu, Mahir Altuğ, İl Genel Meclis Üyeleri Yılmaz Elçin, Fikret Gümüş, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem’de katıldı. 


Acıpayam Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Hulusi Şevkan muhtarlar onuruna verdiği yemekte son sözü alarak katılımcılara hitap etti. Başkan Şevkan yaptığı konuşmada şunlara yer verdi: "Bizleri yalnız bırakmayan, bu toplantımıza iştirak eden İl Başkan Yardımcılarımıza, İlçe Başkanımıza, İl Gençlik Kollarımıza, Acıpayam Merkez, köy ve kasaba muhtarlarımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. 

Sevgili Başbakanımızın 2071 hedefi var. Ben bu sözü ilk duyduğumda tüylerim diken diken olmuştu. Anadolu toprakları bence ilk kez bu yıllarda gerçekten Kurtuluş Savaşı gibi olaylar yaşamaya başladı. Onun için Türk Devletine zeval vermesin yüce rabbim. Çünkü Türk devleti güçlü olduğu sürece yeryüzünde barış olacaktır. İnsanlık buram buram tütecektir. Bizler istiyoruz ki 30 Mart'ta büyük bir zafer elde edelim. Biz Büyükşehir olmadan önce en ücra köyümüze kadar hizmet götürdük. 

İmkanlarımız el verdiği sürece tüm köy ve kasaba muhtarlarımızın hiçbir isteğini geri çevirmedik. Her köyümüze defalarca gittik. Gitmeye de devam edeceğiz. Hiçbir kasabamızı, köyümüzü başka köylerden ve Acıpayam'dan ayırmadık. Hepsine eşit bir şekilde yardımlarımızı yaptık. Denizli Büyükşehir Belediyemizle birlikte daha da güzelini yapmaya devam edeceğiz. 

Hiçbir çocuğumuzu başka çocuklarımızdan, kendi çocuklarımızdan ayırmamız mümkün değildir. 2009 da göreve geldik ve bu görevin 5 yılını tamamladık. 5 yıllık okul bitti. 30 Mart’ta tören var, karne töreni. Karne iyi gelirse 31 Mart sabahı bir üst okula geçeceğiz. Geldiğimiz nokta Belediye Başkanlığını öğrendiğimiz noktadır.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER