banner249

Minik Yusuf karne sevincini yaşayamadı

İzmir’in Çeşme ilçesinde karnesini aldıktan sonra annesiyle parka giden 7 yaşındaki çocuk, süs havuzunda kafasına mermerin düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Minik Yusuf karne sevincini yaşayamadı
banner240

Olay, İzmir’in Çeşme ilçesi On Altı Eylül Mahallesi’nde bir parkta meydana geldi. Anne Duygu Girgin Sancak, tek çocuğu olan Yusuf Sancak’ın (7) karne töreninden sonra oğlunu alarak yeni açılan parka geldi. 


Parkta süs havuzunun içinde koşturan minik Yusuf, havuzun içinde bulunan kolonun üzerindeki direğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle kolonun üzerinde bulunan süs amaçlı daire biçimindeki mermer taş, Yusuf’un üstüne düştü. Kafasına düşen mermer sonucu ağır yaralanan küçük çocuk, Çeşme Alper Çizgenat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından minik Yusuf, hava ambulans helikopteri ile Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi’ne sevk edildi. 

Havada yapılan şok müdahalesi ile hayata döndürülen minik Yusuf, Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi’ne geldiğinde bir kez daha kalbi durdu. Doktorların 45 dakikalık müdahalesine cevap vermeyen Yusuf hayatını kaybetti. Olayı haber alır almaz Çeşme Alper Çizgenat Devlet Hastanesi’ne koşan ve daha sonra hava ambulans helikopteri ile oğlunun yanında Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne gelen Coşkun Sancak ise acı haberle büyük üzüntü yaşadı. Çeşme'de özel bir alışveriş merkezinde çalışan Coşkun Sancak’ın tişörtündeki kan lekeleri dikkat çekti. 

“ANNE BENİ BEYAZ GİYDİR” 
Çeşme On Altı Eylül Ortaokulu 1. sınıf öğrencisi olan Yusuf Sancak’ın sınıfını başarıyla bitirdiği ve sabah okula karne almaya gitmeden önce annesine, “Anne bugün beni beyaz giydir” dediği öğrenildi. Talihsiz çocuğun karnesini aldıktan sonra annesinden parkta oynama sözü aldığı belirtildi. 

Aile yakınları, süs havuzunun içindeki kolonun üzerinde bulunan mermerin hiçbir bağlantısının olmadığını ve sabitlenmemiş bir şekilde durdurduğunu iddia ettiler. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER