banner249

Milletimiz bu kirli tuzağa düşmeyecek!

Ak Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Ayşe Doğan, son günlerde artan terör olaylarına dikkat çekerek, vatandaşları olası provokasyonlara karşı uyardı.

Milletimiz bu kirli tuzağa düşmeyecek!
banner240
Dağlıca ve Iğdır’daki hain saldırıların ardından ülke genelinde yaşanan protestolarda yaşanan tehlikeli gerginliklere dikkat çeken Milletvekili Aday Adayı Ayşe Doğan, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. İç ve dış tehditlerin eş zamanlı harekete geçerek ülkemizi önü alınamaz bir kaos ortamına sürüklemek istediğine dikkat çeken Doğan, 

“Bin yıllık kardeşliğe nifak tohumları ekmeye çalışanlar dün olduğu gibi bugün de başarılı olamayacak. Halkımızın bu zorlu günlerde sükunetini korumasını ve provokasyonlara gelmemesini her şeyden önce bir anne olarak rica ediyorum.

Teröre karşı elbette protestolar olacak, teröre lanet okunacak. Ancak bunu etnik bir iç kargaşaya dönüştürmeye çalışanlara da asla müsaade etmeyeceğiz. PKK’nın ve özellikle Türkiye’nin gücünü kırmaya çalışan güçlerin bu tehlikeli oyununu milletçe bozacağız. 

Milletimizin bu zor günler geçirdiği günlerde saflarını daha da sıklaştırmalı ve daha sıkı elinden tutmalıdır. Terörle mücadele eden güvenlik güçlerimiz ülkemizin huzuru ve bekası için şehit olurken, onların emanetine bu tuzaklara düşmeyerek sahip çıkacağız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER