banner249

Koçyiğit yapılan saldırıları lanetledi

Denizli Ağrılılar Derneği PKK tarafından yapılan saldırıları kınayarak Türk Kürt kardeşliğimizi kimse bozamaz. Bu oyuna kimse gelmemesi gerektiğini ifade etti.

Koçyiğit yapılan saldırıları lanetledi
banner240

Sivil toplum kuruluşları tek tek yapılan saldırıları lanetlemeye devam ediyor. Denizli Ağrılılar Derneği Başkanı İhsan Koçyiğit, Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde ve Iğdır’da terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıyı kınıyoruz” dedi.


Hakkâri’nin Dağlıca bölgesinde ve Iğdır’da terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıyı PKK mensuplarınca düzenlenen hain saldırıyı lanetlediklerini söyleyen Denizli Ağrılılar Derneği Başkanı İhsan Koçyiğit, “Bölgede yaşanan terör ve şiddet olaylarının son bulmasını istediklerini ifade eden Koçyiğit yıllardan bu yana bu ülkede Kürt Türk kardeşliğini bozmaya çalışan eller şimdiden ortaya çıktı. Hem Türk kardeşlerimize hem de hemşerilerimize buradan bu oyuna gelmeyin kimse bizim kardeşliğimizi bozamayacaktır” dedi. 

Koçyiğit “Güvenlik güçlerine yapılan hain saldırıyı kınıyoruz, lanetliyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifa diliyorum, yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER