banner249

Mecliste kavga!

İl Genel Meclisi’nin bütçe görüşmelerinde AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkanı Avni Örki’nin konuşması, mecliste tartışmalara neden oldu.

Mecliste kavga!
banner240

Tartışmaların dozu artınca meclis üyeleri kavga etti. İl Genel Meclisi Kasım ayı son oturumunu dün gerçekleştirdi. İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığında yapılan son oturumda, 2014 yılının 3 aylık bütçesi belirlendi. 


İl Genel Meclisi’nin son bütçesi 44 milyon TL olarak gerçekleşirken, bütçe 3 partinin ortak onayı ile kabul edildi. Son bütçe hakkında söz alan grup başkanları İl Genel Meclisi’nin bu güne kadar önemli çalışmalar yaptığını belirterek, bu son bütçenin de hayırlı olmasını diledi. 

Son olarak mecliste söz alan AK Parti İl Genel Meclisi Grup Başkanı ve AK Parti İl Başkanı Avni Örki, muhalefete yüklenerek ağır eleştirilerde bulundu. CHP’li Bekir Çapar’a cevap veren ve demokrasinin sizlerin döneminde kapatıldığını söyleyen Örki, CHP’li bazı üyelerinde gülümseyerek AK Parti İl Başkanı ile aynı karede basında yer almak istediğini söyledi. 

Örki’nin bu sözleri hem CHP hem de MHP’li üyelerin tepkisine neden oldu. CHP Grubu Örki’nin konuşmasıyla meclis üyelerini kışkırttığını söylerken, MHP ise il başkanlığını kullanarak meclisi gerdiğini belirtti. Bu sırada AK Partili üyeler ile MHP’li üyeler sözlü tartışmasının büyümesi üzerine birbirlerinin üzerine yürüdü. Tartışmanın büyümesini değer meclis üyeleri araya girerek önledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER