banner249

Teşekkürler!

Yüz Haber.Com, yayın hayatının 3. yılında günlük 10 bin ziyaretçiye ulaşma hedefini yakaladı.

Teşekkürler!
banner240

Denizli ve Ege Bölgesi’nin en çok takip edilen sitelerinden Yüz Haber.Com doğru, tarafsız, ilkeli ve en hızlı yayınıyla okurlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor. Yayın hayatının ilk yılını Denizli yerelinde sürdüren haber portalı, bölgeye açılarak Ege Bölgesi’nin 2 yıldan bu yana en aktif sesi olmaya başladı. 


HEDEFİ YAKALADIK
İnternet haberciliğinde güncel ve hızlı olmanın çok önemli olduğuna dikkat çeken Yüz Haber.Com imtiyaz sahibi Erol Uçkan, “Artık birçok insan Türkiye ve dünya gündemini en hızlı internet medyası sayesinde öğreniyor. Bu sorumluluğun bilincinde hareket ederek Ege Bölgesi’ndeki tüm gelişmeleri en hızlı şekilde okurlarımıza ulaştırmak için gerçekten büyük fedakarlıklar harcıyoruz. Okurlarımızın en sıcak gelişmeleri bizden öğrenmeleri her geçen gün ziyaretçi sayımızı da artırdı. 

2013 yılının Haziran aylarında günlük ortalama ziyaretçi sayımız 7 bin 500 civarlarındaydı. Bu rakamı yılsonunda 10 bine ulaştırmak için insanüstü çaba sarf ettik. Şükürler olsun ki gece gündüz demeden haber portalımıza en sıcak gelişmeleri verdik. Dün itibariyle 10 bin 77 ziyaretçi sayısını yakalayarak bize göre büyük bir başarıyı yakaladık. Artık Denizli’de 10 bin trajlı bir yayın organı var. Benim için bu inanılmaz bir duygu. Başta tüm okurlarımız olmak üzere, bize reklam veren firmalara, çok değerli ortağım Bilal Kırboğa ve çok değerli Reklam Müdürümüz Sayın Orhan Aydın'a sonsuz teşekkür ederim. Çünkü onların bu başarıda benden çok daha fazla katkıları var” dedi. 

DHA MUHABİRİ OSMAN NURİ BOYACI: İLKELİ VE GÜVENİLİR
Artık günümüzde internet haberciliği hızlı bir şekilde yayılıyor. Yüz Haber kısa süre önce yayın hayatına başladı. İlkeli ve güvenilir haberciliğiyle Denizli’de bir numara oldu. Yüz Haber’i yaptığı haberlerden dolayı çok başarılı buluyorum. Bu rakamın daha da aratacağına inanıyorum. Tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. 

HİZMET GAZETESİ MUHABİRİ ÜMİT BİLGİÇ: YÜZ HABER KENDİNİ İSPATLADI
Denizli’de son dönemlerde internet medyasının güçlendiğini görüyoruz. Kısa süre önce kurulan Yüz Haber, yaptığı haberleriyle kendisini hem Denizli’de hem de bölgede ispatladı. Denizli’nin yanı sıra bölgedeki güncel gelişmeleri buradan takip ediyorum. 

İHA MUHABİRİ EMRAH VAROL: YÜZ HABER ZOR OLANI BAŞARDIYüz Haber’i kurulduğu günden bu yana takip ediyorum. Çok zor şartlar altında belli bir yere geldiğine şahit olanlardanım. Bu özveriyle zamanla 20 bin ve 30 bin ziyaretçiye ulaşacağına inanıyorum. Yüz Haber, sadece Denizli’de değil, bölgede de bir marka olmayı başardı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER