banner249

Kilidi milletimiz açtı!

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde seçimleri Ak Partili Muhammet Subaşıoğlu kazandı.

Kilidi milletimiz açtı!
banner240

Merkezefendi ilçesinde Belediye Başkanlığı seçimlerini Ak Partili aday Muhammet Subaşıoğlu kazandı. 188.017 seçmenin 624 sandıkta oy kullandığı ilçede Ak Partili Muhammet Subaşıoğlu yüzde 40.49, CHP’li aday Arif Balkanay yüzde 31.57, MHP’li Nihat Yeniyol da 22.70 oy aldı. Kesin olmayan resmi sonuçlara göre Belediye Başkanlığını Ak Partili Muhammet Subaşıoğlu kazandı. 


MİLLETİMİZ İRADESİNİ GÖSTERDİ
İlk açıklamasını Yüz Haber’e yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, şu ifadelere yer verdi, “Güzel demokratik yarış oldu. Tüm vatandaşlarımıza, halkımıza teşekkür ediyorum. Seçime katılım oranımız son derece yüksek oldu. Milletimiz gitti sandıklara sağlam iradesini ortaya koydu. Seçimden öncede konuşmalarımda söylemiştim. Bu kilidi milletimiz açacak demiştim. Bugün tüm Türkiye genelinde vatandaşımız kilidi açtı. 

Türkiye’ye tuzak kuranlara, yalan atanlara, iftirayla siyaseti şekillendirmeye çalışanlara bir dakika kararı ben vereceğim dedi. Milletimiz sağlam iradesini gitti sandığa yansıttı. Merkezefendi de çok güzel bir seçim yarışı oldu. Diğer aday arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Hiçbir gerginlik üretmeden hep beraber çok güzel bir şekilde seçim yarışı içinde olduk. 

Milletimizin teveccühü bizden yana oldu. Bizleri ekibimizi Merkezefendi de görevlendirdi. Ben milletimize bize duyduğu güvenden ötürü çok teşekkür ediyorum. Çok önemli bir sorumluluk aldık. Bugün sevinçliyi zaman yarından itibaren bu sorumluluk ile Merkezefendi halkımızın gönüllerini kazanmak için, tamamının mutluluğunu hedef alan bir çalışma ile belediyecilik hizmetimizi yapacağız. Oy versin yada vermesin bugünden itibaren bizim tek hedefimizi tüm Merkezefendi halkının mutluluğudur.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER