banner249

Denizli’de Matematik Yarışması yapılacak

denizli il milli eğitim müdürü mahmut oğuz, servergazi liseleri okul müdürü zeki göçer ile denizli gazeteciler cemiyetinde yaptığı basın toplantısında, tü

Denizli’de Matematik Yarışması yapılacak
banner240

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Servergazi Liseleri Okul Müdürü Zeki Göçer ile Denizli Gazeteciler Cemiyetinde yaptığı basın toplantısında, Türkiye genelinde 33 ilden 210 okulun katılımıyla Denizli;de matematik yarışması düzenlediklerini belirtti.
Yarışmayla eğitim alanında büyük bir heyecan yaşanacağını belirten Oğuz, şunları söyledi, ;;Ulusal bazda yapılacak bu yarışmayla, Denizli;deki okullarımızda başarıyı biraz daha yukarıya taşımış olacağız. Çünkü bu projelerimizi ürettiğimizde çocuklarımız arasında bilgili ve donanımlı öğrencileri seçme imkanına sahip oluyoruz. Eğitim öğretimdeki hareketliliği biraz daha artırmış oluyoruz.;;
Servergazi Liseleri Müdürü Zeki Göçer de yarışmada evrensel bir dil olan matematiğin sevdirilmesinin amaçlandığını ifade ederek, ;;Bu alanlarda daha ileri çalışmalar yapabilecek öğrencilerin, tanışarak bilgi ve tecrübelerini paylaşmasına imkan hazırlanması, öğrenci, öğretmen ve kurumların bu tür çalışmalara teşvik edilerek cesaretlendirilmesi, bu yarışma ile planlanıyor;; dedi.
Yarışmanın uluslararası kriterlere uygun hazırlandığını belirten Göçer, yarışmanın 30 Nisan;da yapılacağını, yarışmada dereceye girecek öğrencilere ve öğretmenlere para ödülünün yanı sıra ilk 60;a girenlere de başarı belgesi ve madalya verileceğini bildirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER