banner249

Kışın vereceğiniz lezzet molalarına dikkat

Kendilerine yüzde yüz yerli, yüzde yüz Egeli diyen bir kuruluş olan Juice Planet, soğuyan havalarla beraber Bodrumlu ziyaretçilere Midtown’da bol vitaminli organik lezzetler hazırlıyor.

Kışın vereceğiniz lezzet molalarına dikkat
banner240

Kış döneminde değişen hava koşullarının karşısında bağışıklık sistemini korumak ve güçlendirmek için yüzde yüz organik mevsimsel sebze ve meyve karışımlarının yanında klasikwaffle hamuruna göre daha az kalori içeren ev yapımı waffle sunan Juice Planet her gün Midtown’da formuna ve sağlığına olduğu kadar damak tadına düşkün ziyaretçileri ağırlıyor. 


Bodrum ‘un Ortakent mevkiinde bulunan Midtown Juice Planetteorganik reçel ve kurutulmuş meyve seçeneklerini, köylü kadınlara veya kadın kooperatiflerine yaptırılıyor. Kadınların çalışıp para kazanmasına yardımcı olarak sosyal bir sorumluluğa da destek verilirken farklı ve doğal ürün geliştirme çalışmaları devam ediyor. 

Köylerin kalkınma kooperatiflerinde üretilen organik kavanoz ürünlerde, bal Datça’dan, reçeller Karaburun’dan, karadutlar ise Tire’den geliyor. Sadece güneş ışığında kurutulan karadut reçeli ve senenin yalnızca 10 gün toplanılabilen karabaş otunun çiçekleri ile hazırlanan reçeller yine Midtown Juice Planet da satışa sunulurken Bodrum mandalinası reçeli içinde üretime hazırlığı yapılıyor. Her ürününü doğal, taze meyve ve sebzelerden hazırlayan Juice Planet, menüsünü hazırlarken sağlık uzmanlarına danışıyor. Amaçları; insanların hem keyifle yiyip hem de sağlıklı beslenme yönünde bilinçlenmesini sağlamak. 

VİTAMİN BAR
Elmanın kolesterolü düşürmesi, armudun kanı temizlemesi, portakal ve greyfurtun hastalıklardan koruması tüm bunlar tek bir içecekte, Vitamin Barın içinde. Portakal ve greyfurtun tadını yoğunlukla hissedeceğiniz karışımda elma ve armudun mayhoş lezzeti de damağınızda kalacak. 1 armut 1 elma 1 portakal ve 1 greyfurtu sıkıp karıştırarak evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bu enfes tadı Midtown Juice Planette denemeye ne dersiniz?

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER