banner249

Pamukkale Bayramını dünya izleyecek

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Yılmaz Pamukkale İlçesi’nin kültür şehri olduğunun en büyük simgesi olacak Pamukkale Bayramı’nın tekrar yapılacağına dikkat çekti.

Pamukkale Bayramını dünya izleyecek
banner240

Dünyaca ünlü Pamukkale ve Antik tiyatro gibi bir çok kültür abidesini barındıran Pamukkale İlçesi’nin AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Yılmaz bu eserler ile Pamukkale İlçesi’nin kültür kenti olacağını söyledi. 


Yılmaz, eski Pamukkale Bayram Günleri’nin dünya çapında yapılacağına dikkat çekerek, “Pamukkale Dünya’nın gözbebeği. Böyle bir değeri Pamukkale Bayramı ile uluslar arası bir etkinlikle gözler önüne sereceğiz. Pamukkale İlçesi adından da anlaşılacağı gibi kendisini dünyaya mal olmuş bir isimdir. Bizler bu isime yakışan hizmeti vermek için dünya çapında bir geleneği yaşatacağız. Eskiden Pamukkale Bayramı Günleri olurdu. Artık bu gelenek dünya çapında bir etkinliğe dönecek. 

Pamukkale İlçemiz sınırları içinde 10 günlük bir Pamukkale Bayramı Günleri olacak. Üreten Denizli gerek sanayi, gerek tarım ve gerek diğer ürünleri, eserleri ile dünya piyasasına daha çabuk çıkacak. Bu etkinlik sayesinde dünyaca ünlü isimler bu etkinlikte Antik tiyatro, Pamukkale dünya kenti olmanın markası, resmi ve adresi olacak” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER