banner249

Kariyer Günleri’nde buluştular

Gençlik Spor Bakanlığı ve Kredi Yurtlar Kurumu işbirliği ile Biruni Yurt Müdürlüğü Pamukkale Konferans Salonu’nda, 21. Yüzyılda Araçlardan Amaçlara konulu seminer düzenlendi.

Kariyer Günleri’nde buluştular
banner240

Gençlik Spor Bakanlığı ve Kredi Yurtlar Kurumu işbirliği ile düzenlenen Kariyer Günlerinde bu haftaki konuşmacılar Mali Müşavirler Alper Cemal Ekiz ve R. Kemal Sağım oldu. Biruni Yurt Müdürlüğü Pamukkale Konferans Salonu’nda düzenlenen, 21. Yüzyılda Araçlardan Amaçlara konulu seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Mali Müşavir R. Kemal Sağım öğrencilere gelecekteki iş hayatının nasıl olacağı konusunda bilgiler verdi. Teknolojinin iş hayatını nasıl etkileyeceği hakkında ip uçları veren Sağım, öğrencilerin de birebir katılımıyla renkli anlar yaşanmasını sağladı.

Mali Müşavir Alper Cemal Ekiz de renkli geçen seminer de katılımcılara, iş hayatına atılırken kullanılacak ip uçları verdi. Anoloji (benzetme) sanatı hakkında öğrencileri bilgilendiren Ekiz öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı. Seminerin sonunda tüm öğrencilere katılım sertifikaları dağıtıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER