banner249

‘DOĞUM ÇANTASI’ PROJESİNE TAM NOT

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu Ankara’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu ziyaretinde Merkezefendi Belediyesi’nin önemli projesi olan Kamu Hastaneleri’nde doğum yapan annelere doğum çantası hediyesini Bakan Dr. Ramazanoğlu’na sundu. Subaşıoğlu’nun projesi Bakan Ramazanoğlu’ndan tam not aldı.

‘DOĞUM ÇANTASI’ PROJESİNE TAM NOT
banner240

Yapısal projelerin yanı sıra sosyal projeleriyle de iyi bir çizgide yol alan Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu anlamda Merkezefendi Belediyesi örnek bir projeye daha imza atmış, Denizli Valiliği’nde düzenlenen protokol ile yeni doğan bebeklerin daha sağlıklı yetişebilmeleri için anne ve anne adaylarının alacağı eğitimle ilgili her türlü ihtiyacı karşılamaya başladı. Yine Merkezefendi Belediyesi, devlet hastanelerinde gerçekleşen doğum sonrası ailelere, doğum çantası hediye ediyor.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU O PROJEYİ BAKAN’A SUNDU

Merkezefendi Belediye Başkanı  Ankara’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Subaşıoğlu ziyaretinde Merkezefendi Belediyesi’nin önemli projesi olan Kamu Hastaneleri’nde doğum yapan annelere doğum çantası hediyesini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Ramazanoğlu’na sundu. Subaşıoğlu’nun projesi Bakan Ramazanoğlu’ndan tam not aldı. Bakan Dr. Ramazanoğlu, projeyle ilgili Merkezefendi Belediyesi’nin doğru bir çalışma yaptığını ifade ederek, Başkan Subaşıoğlu’nu tebrik etti. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER