banner249

Kanser vakası arttı

CHP Acıpayam Belediye Başkan adayı İlhan Özcan’dan ilginç tespit. Acıpayam’da kanser vakasının arttığına dikkat çeken Özcan, ilçeye en kısa zamanda bir arıtma tesisinin kazandırılması gerektiğini belirtti.

Kanser vakası arttı
banner240

Cumhuriyet Halk Partisi Acıpayam Belediye Başkan adayı İlhan Özcan, başkan seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında Yüz Haber ile görüştü. Yüz Haber imtiyaz sahibi Erol Uçkan ve Bilal Kırboğa ile bir araya gelerek Acıpayam’ın eksikliklerini ve başkan seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan İlhan Özcan, Denizli’nin en büyük ilçesinin yatırımlardan yoksun kaldığını söyledi. 


ÇEVRE FELAKETİ YAŞANIYOR 
Acıpayam ve çevresine yönelik gerçekleştirdikleri çalışmaların uzun bir süredir devam ettiğini ifade eden CHP Belediye Başkan adayı İlhan Özcan, “Acıpayam’da büyük bir çevre felaketi yaşanıyor. Acıpayam’da kanalizasyon yok. Bu yüzden olduğu gibi Dalaman Çayı’na akıyor. Dalaman Çayına aktığı içinde çok büyük bir çevre kirliliği meydana geliyor. Dalaman Çayında eskiden yüzülür iken suyu içilirken şimdi canlı balık bile yaşamıyor. 

Kelekçi’nin etrafındaki 18 köy bu su ile sulu tarım yapıyor. Bu kirli su ile sulu tarım yapıldığı için Acıpayam’da kanser vakasında artış görüldü. Nasip olur da başkan seçilirsek ilk yapacağımız işlerden bir tanesi Acıpayam ilçesinde arıtma tesisi kurmak olacak. Çünkü bizim gelecek nesillere bırakabileceğimiz en büyük miras temiz bir çevredir. Çevrenin korunması konusunda gerekli çalışmaları yaptıktan sonra diğer yapılması gereken işlere geçeceğiz” dedi. 

İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ 
Acıpayam’ın en büyük sorunlarından birinin Türkiye’de olduğu gibi işsizlik olduğuna dikkat çeken İlhan Özcan, “Acıpayam’da iş ve istihdam olanağını artıracak yatırımlar yapacağız. Dükkan fiyatlarının yüksekliği konusunda büyük sıkıntılar var. Acıpayam’ın muhtelif yerlerinde yapacağımız dükkanlar ile esnafın yüzünü güldürecek fiyatlarla dükkan sahibi yapacağız. 

Antalya turizm yolu üzerinde Serinhisar örneğinde olduğu gibi dükkanlarla bu işi de çözmeye çalışacağız. Çünkü turizm yolundan Serinhisar gibi Acıpayam faydalanamıyor. Bu konuda da orada iş ve istihdam olanağı oluşturacak bir takım yatırımlar hayata geçireceğiz” sözlerini dile getirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER