banner249

Çocuklardan velilere sertifika

Acıpayam Atatürk Ortaokulunda ikinci kez uygulanan 7-19 yaş Aile Eğitimi Programı’na katılan öğrenci velileri, Talip Özkan Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen törenle sertifikalarını çocuklarının elinden aldılar.

Çocuklardan velilere sertifika
banner240

Acıpayam Atatürk Ortaokulu’nda 8 hafta süren ve Acıpayam Atatürk Ortaokulu rehber öğretmenlerinden Murat Altun tarafından uygulanan 7-19 yaş Aile eğitimi Programına, 7-19 yaş arasında çocuğu olan ebeveynler katıldı. 


Ailelerin çocuklarını daha iyi tanımalarına yardımcı olmak, onlarla iletişimlerini güçlendirmek, uygun tutum ve yaklaşımları öğrenmelerini sağlamak, olası riskler ve bu risklere yönelik uygun tedbir almalarına yönelik farkındalık yaratmak ve ailelerinin geleceğini daha sağlıklı bir şekilde planlamalarına destek olmak amacıyla, 8 oturumda gerçekleştirilen programa katılan ebeveynler yapılan tören ile sertifikalarını aldılar. 

Düzenlenen Sertifika törenine, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, Atatürk Ortaokulu Müdürü Mahmut Karcı katıldı. Düzenlenen törende, ilçe milli eğitim müdürü Raşit Duysak konuşmasında “ 7-19 yaş aile eğitiminin ilçemizde diğer okullarda da uygulanması için rehber öğretmenimiz Murat Altun’un ilçemizdeki diğer rehber öğretmenlere de uygulayıcı eğitimini vermekte olduğunu ikinci dönemden itibaren ilçedeki diğer okullarda da 7-19 yaş aile eğitiminin uygulanmaya başlayacağını söyledi. 

Sertifikalarını çocuklarının elinden alan ebeveynler ise, duygu ve düşüncelerini törene katılanlarla paylaştılar. Programın çok yararlı olduğunu belirten ebeveynler, programı hazırlayan ve düzenleyenlere teşekkürlerini ilettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER