banner249

İzinden dönün

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye’nin Atatürk’ün gösterdiği noktaya ancak 2023 hedeflerini gerçekleştirerek ulaşabileceğini belirterek, “Yıllardan beri hep ‘Atam izindeyiz’ derler, e izinden gelin artık ya” dedi.

İzinden dönün
banner240

AK Parti Aydın Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı törenle tanıtıldı. Milletvekilleri ve parti yöneticilerinin eksiksiz katıldığı aday tanıtım toplantısına aday adayları da yoğun ilgi gösterdi. 


Aydın milletvekillerinin yanı sıra Denizli İl Başkanı ve AK Parti yöneticileri de katıldığı toplantının açılışında konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek başladığı konuşmasında aday adaylarını tebrik etti. 

“ARTIK İZİNDEN GELİN” 
Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetlerin seviyesine sözle ulaşılamayacağını söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ana muhalefet partisi CHP'yi kastederek, “Yıllardan beri hep ‘Atam izindeyiz’ derler. E izinden gelin artık ya. Gazi Mustafa Kemal’in hedefine gitmek, muasır medeniyetin ötesine çıkmak ilk defa Başbakanımızın sözleriyle hayat buldu, 2023 hedefleriyle hayat buldu. Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisinden birisi olursa Atatürk’ün dediği olur. 

Türkiye milli geliri 25 bin doların üzerine artarsa, Türkiye Avrupa’nın ilk üç ekonomisinden birisi olursa hedefe ulaşılmış olur. İzmir’de gecekondu mahallesi veya o kötü derenin üzerindeki kayalara Atatürk büstünü koymakla Atatürkçü olunmaz. Onlar Gazi Mustafa Kemal’in ruhunu rencide ederler, biz onun Türkiye’sini ileriye götürerek ruhunu şad ederiz inşallah” dedi. 

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın seçimi kazanmasının ardından 31 Mart’ta Aydın’da gelip meydanda Davaz zeybeği oynayacağına söz veren Bakan Zeybekci, zeybek oyununun çok güzel olduğunu ve kendisinin de oynamayı çok sevdiğini söyledi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER