banner249

İsrail için öyle bir hamle yaptı ki…

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İsrail’e karşı başlattığı kınama kampanyası ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımla bir anda sosyal medyada tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. İşte Başkan Zolan’ın ‘topic trend’ olan o açıklamaları…

İsrail için öyle bir hamle yaptı ki…
banner240

İsrail’in Filistinli masum sivillere karşı başlattığı operasyonlara boykot söylemleri bir anda icraata dönüştü. Boykot çağrılarının arttığı son günlerde, bu çağrıya en anlamlı tepki Denizli’den geldi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Belediye’nin sosyal tesislerinde İsrail menşeili ürünleri kaldırtarak tepkisini çok net gösterdi. Daha sonra bu tepkisini Twitter hesabından paylaşan Başkan Zolan, sosyal medyada adeta Türkiye ve Dünyanın sözlerine tercüman olarak topic trend listesinde birinci sıraya yükseldi. Başkan Zolan’ın attığı mesajlar sonrasında yapılan paylaşımlar sonucu Türkiye topiklerini altüst ederek, büyük bir sosyal sorumluluk örneği sergiledi.


İŞTE O TWETLER 
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ülke gündemine taşıdığı boykot mesajına destek bir anda çığ gibi büyüdü. Adına afişler bile hazırlanan Başkan Zolan’ın Türkiye’yi ayaklandıran mesajı ise şu oldu; “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Gazze'de yaşanan büyük vahşeti kınıyor, tüm sosyal tesislerimizde İsrail ürünlerini boykot ediyoruz. Ayrıca Gazze'de şehit olan kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissediyor, İncilipınar ve Adalet parklarımızdaki etkinlikleri bitiriyoruz”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER