banner249

İmamlara teşekkür belgesi verildi

Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ramazan ayı boyunca sabah ve teravih namazlarını hatimle kıldıran din görevlilerine teşekkür belgesi takdim etti.

İmamlara teşekkür belgesi verildi
banner240

Ramazan ayında Şehzadeler İlçesi’nde bulunan Taşçılar Mescidi, Nişancıpaşa Camii, Sultan Camii, Molla Şaban ve Hüsrevağa Camileri’nde sabah ve teravih namazları hatimle birlikte kılındı. 


Hatimli namazları kıldıran din görevlilerine teşekkür belgesi takdim etmek üzere Şehzadeler Kaymakamlığı makam odasında tören düzenlendi. İmamların teşekkür belgelerini Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik takdim etti. 

Törende konuşan Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, “30 gün boyunca hem sabah namazının hem de teravih namazlarının hatimle kılındığı camilerimizin görevlilerine, özverilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca ilçemizdeki tüm camilerimizde düzenlenen Kadir Gecesi programına vatandaşlarımızın yoğun katılımı olmuştur. 

30 gün boyunca hatimle namaz kıldıran görevli personelimize, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim ediyoruz. Kendilerine ayrıca çok teşekkür ediyoruz” dedi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise, “Ramazan ayı boyunca hatimle namaz kıldıran arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. 

Gerçekten de bu camilerimize vatandaşlarımızın katılımı yoğun oldu. Ben de her gece bir camide teravih namazına katılmaya özen gösterdim, bu süre zarfında hatimli olan camilerimizde de namazlarımızı kıldık. Namazların ardından ikramlarımız oldu. Sayın kaymakamımızın da ifade ettiği gibi Kadir Gecesi’nde tüm camilerimizde programlar oldu, tesbih namazları kılındı, kimi camilerimizde Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. 

Kadir Gecesi’ne vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiğini biz de gittiğimiz camilerde gördük. Büyük bir özveri ile çalışan tüm din görevlilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Törende Şehzadeler İlçe Müftüsü Yusuf Arslan da yer aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER