banner249

İlahiyatın yıldızlarına ödül!

Denizli İlahiyat Fakültesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Halil Pekdemir, bu yıl İlahiyat Fakültesi'ni tercih eden en yüksek puanlı öğrencilere hediye takdim etti.

İlahiyatın yıldızlarına ödül!
banner240

Denizli İlahiyat Fakültesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne katkıda bulunan değerli hayırseverlerin desteğiyle her yıl geleneksel olarak en yüksek puanlı öğrencilere hediyelerini sunmaya devam ediyor.

Bu anlamlı etkinlik, İlahiyat Fakültesi'nde düzenlendi ve birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşti. Etkinliğe, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Durmuş Akalın, Denizli İlahiyat Fakültesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Halil Pekdemir ve çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Halil Pekdemir, yaptığı açıklamada, "Denizli İlahiyat Fakültesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği olarak, Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni tercih eden en yüksek puanlı öğrencilere bu yıl da geleneksel olarak hediyelerimizi takdim ettik. İlim tahsilindeki tüm öğrencilere başarılar diliyorum, rabbim hepsine zihin açıklığı versin. Bu güzel hayra katkıda bulunan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun inşallah" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2023, 23:50

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER