banner249

İhracatın yıldızları ödüllendirilecek

Denizli İhracatçılar Birliği, 2013 yılından en fazla ihracat gerçekleştiren üyelerini ödüllendirecek.

İhracatın yıldızları ödüllendirilecek
banner240

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından, her yıl olduğu gibi, bu yıl da DENİB üyeleri arasından 2013 yılında en fazla ihracat gerçekleştirenlere ödüllerinin takdim edileceği bir ödül töreni düzenlenecek. 


14 Mart 2014 Cuma akşamı Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’nde ( EGS Park) gerçekleştirilecek olan ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin onurlandıracağı “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni”nde 2013 yılında DENİB üzerinden en fazla ihracat gerçekleştirenlerin yanı sıra, bazı özel kategorilerde de ödüller sahipleriyle buluşacak. 

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, İhracatın Yıldızları Ödül Töreni hakkında “Ülkemizdeki diğer İhracatçı Birliklerinde olduğu gibi, Denizli İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen İhracatın Yıldızları Ödül Töreni artık bir gelenek. Her sene bu vesileyle hem ihracat performansı yüksek üyelerimizi taltif ediyoruz, hem de DENİB üyeleri olarak bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Bu sene törenimizde bir de konserimiz var. Ümit ediyorum, DENİB üyeleri bu sene bir ödül töreninin ötesinde güzel bir akşam geçirecekler” açıklamasını yaptı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER