banner249

En anlamlı davranış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan için gün boyunca seçim araçlarından müzik yayını yapmayacaklarını açıkladı.

En anlamlı davranış
banner240

İstanbul’da meydana gelen olaylarda başına gelen bir maddeyle hastaneye kaldırılan ve bu sabah saatlerinde hayatını kaybeden Berkin Elvan için CHP Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural’dan anlamlı bir davranış geldi. 


Konuyla ilgili açıklama yapan Vural, "Yeryüzündeki hiçbir gerekçe bir çocuğun ölümünü haklı kılmaz. Bugün onu her türlü kötülükten koruması gerekenlerin aramızdan aldığı Berkin’in acısı düştü yüreğimize. 

İster evlat sevgisini tatmış bir baba, ister bu ülkede zor şartlarda siyaset yapmaya çalışan bir vatansever, isterse bu topraklarda yaşayan sıradan bir insan olarak, nereden bakarsam bakayım, böylesine bir ölümü kabullenmem mümkün değil. Söz verdiğimiz için bizi bekleyen vatandaşlarımıza mahcup olmamak adına programlarımızı iptal etmedik ama gün boyu sessiz ve saygılı olmayı seçtik. Gün içinde hiçbir aracımızdan seçim müzikleri çalınmayacaktır" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER