banner249

İçerideki gafilleri anlamıyorum!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, çeşitli istihbarat teşkilatlarının Türkiye üzerinde oyunlar kurmaya çalıştığını kaydederek, “Türkiye’nin bu muhteşem yükselişini hazmedemeyenler var. Dışarıdakileri anlıyorum, ama içerideki gafiller anlamıyorum. Ama biz engellere rağmen, yolumuza devam edeceğiz” dedi.

İçerideki gafilleri anlamıyorum!
banner240

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Afyonkarahisar’ın Sandıklılı ilçesine 27 milyon TL’ye yaptırılacak olan 5 adet gölet, sulama, regülatör ve taşkın koruma tesislerinin toplu temel atma törenlerine katıldı. 


Gerçekleştirilen törenin açılış konuşmasını yapan Bakan Eroğlu, Türkiye’nin yatırımlarda çok geri kaldığını, ama son 11 yılda büyük yatırımlara imza atıldığını kaydetti. Türkiye’de son günlerde yaşanan gelişmelere değinen Bakan Eroğlu, olumsuzluklara ve engellemelere rağmen hükümetin çalışmalarına ve yatırımlarına devam edeceğini kaydetti. 

Türkiye üzerinde oyunlar oynandığını belirten Bakan Eroğlu, “Türkiye’nin bu muhteşem yükselişini hazmedemeyenler var. Dışarıdakileri anlıyorum, ama içerideki gafiller anlamıyorum. Ama biz engellere rağmen, yolumuza devam edip şanlı bayrağımızı zirveye dikmeye çalışmaya devam edeceğiz. Çeşitli istihbarat teşkilatları Türkiye üzerinde oyunlar kurmaya çalışıyor. Ama milletimiz bunlara seçimlerde cevap verecektir. 

Türkiye’nin bu muhteşem yükselişini, ilerlemesini kimse engelleyemeyecek. Türkiye’nin geleceği parlak. Türkiye’yi dünyada lider ülke yapacağız, ama bizim hedefimiz büyük, bizlerin 2023 ve 2071 gibi büyük hedeflerimiz var. Bu asra mührümüzü vuracağız. Onların bir hesabı varsa, Allah’ın da bir hesabı var. Allah Türkiye üzerinden hile ve oyun kurmak isteyenlerin oyunlarını başlarına geçirsin” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER