banner249

Futbolcular kazan kaldırdı!

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta zirveye oynayan Çine Madranspor’da futbolcular kazan kaldırdı.

Futbolcular kazan kaldırdı!
banner240

Antrenmana çıkmayan futbolcular yaptıkları açıklamada, Ali Örter başkanlığındaki yönetimin, yükü Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in omuzlarına yüklediğini belirtti. Futbolcular yaptıkları açıklamada kararlarının arkasında olduklarını ifade ederek, Çine halkından destek istedi. 


Futbolcular yaptıkları açıklamada şunları söyledi: “Çine Madranspor futbolcuları olarak antrenmanlara çıkmama kararı almış bulunmaktayız. Bu kararımızı üzülerek paylaşıyoruz. Aylardır vermiş olduğumuz yoğun emeklerimiz ve çalışmalarımızla şampiyonluğun en büyük adayı konumuna getirdiğimiz Çine Madransporumuza göstermiş olduğumuz fedakarlığı ve heyecanı şehrin genelinde görememekteyiz. Çine halkının yıllardır özlemini duyduğu profesyonel lig hedefine bu kadar yaklaşmışken, Ali Örter başkanlığındaki yönetim kurulunu çalışmaları yetersiz kalmaktadır. Çine’nin önde gelen iş adamları ve kuruluşlarının da duyarsızlığı bizleri çok üzmektedir. 

Sezon başından bu yana Başkan Ali Örter’in önderliğindeki yönetim kurulunun Çine Madranspor’un maddi yükünün büyük kısmını Sayın Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in omuzlarına yüklemesi takımı zor durumda bırakmıştır. Buna rağmen Belediye Başkanımıza verdiği desteklerden dolay teşekkür ederiz. Sevgili Çine halkı çok iyi bilmelidir ki, biz futbolcular olarak Çine Madranspor formasını onurla ve gururla taşıdığımızı düşünüyoruz. Ancak belirtmeliyiz ki, Çine Madranspor kulübü bizim için bir ekmek kapısıdır. Hayatımızı devam ettirebilmek için emeğimizin karşılığını almak zorundayız. Şu an için iki buçuk aylık maaşımız, maçbaşı alacaklarımız, Ağustos ayında almamız gereken peşinatlarımızdan kalan bir kısım ve iki galibiyet primi alacağımız bulunmaktadır. Bu sebeplerden dolayı aldığımız karara Çine halkının saygı duymasını ve bize destek vermesini bekliyoruz. Bu sorunlarımız çözülene kadar kararımızın arkasındayız” dediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER