banner249

Horoz’dan Subaşıoğlu’na ziyaret

Denizlispor Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Horoz’dan Subaşıoğlu’na ziyaret
banner240

Öncelikle Başkan Muhammet Subaşıoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulunan Denizlispor Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu Tekden Denizlispor için destek istedi ve ardından Tekden Denizlispor’u el birliği ile daha güzel yerlere getirerek, bir aile gibi olmak istediklerini ifade etti. 


Şu anki yönetim kurulu üyelerinin çok başarılı olduğunu ifade eden Hasan Kıbrıslıoğlu, “Denizlispor’u en iyi yere getirmek için çaba sarf ediyoruz. Her şeyden önemlisi aile olmak istiyoruz. Şampiyonluk elbette yaşanır ama bunu yaşayabilmek için bütçemizi çok iyi yapmamız gerekiyor.

Biz Denizlispor’umuzu nasıl daha iyi yerlere getirmenin hesaplarını yapıyoruz. Bunu yaparken de herkesin desteğini istiyoruz. Denizlispor’un başarılı olmasını isteyen herkesin, elini taşın altına koymasını istiyoruz” dedi.

 Denizlispor Kulüp Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kendisine yaptıkları ziyaret karşısında çok memnun olduğunu söyleyen Başkan Muhammet Subaşıoğlu, “Denizlispor hepimizin takımıdır.

 Kulübün iyi yerlere gelmesi için öncelikle seçilen yönetimin en az 5 yıl görev yapması gerektiğine inanıyorum. Uzun sürecek yönetimler kulübün her türlü problemlerini rahatlıkla çözebilirler. Her türlü işleri kolaylıkla aşabilirler. Bir de şu var ki kurumlarda mali disiplin çok önemlidir. 

Mali disiplin iyi olduğunda her şey daha kolay olur. Ben Denizlispor’un önümüzdeki sezonlarda çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bizlerin de desteğiyle takımımız eski günlerine geri dönecektir. Zaten bu tüm Denizli’nin isteğidir. Hemen şampiyon olalım öncelikle liglerde kalıcı olalım diye düşünürsek şampiyonluk hiçbir zaman uzak değil. Yeni sezonda Denizlispor’a ve yeni Yönetim Kurulu’na başarılar dilerim” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER