banner249

Hizmet için yola çıktık

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ile Eğitim Bir-Sen Denizli Şubesi Başkanı Ahmet Sert’i ziyaret etti.

Hizmet için yola çıktık
banner240

Yerel seçimler öncesinde ziyaretlerini aralıksız olarak sürdüren Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, HAK-İş’e bağlı Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Ahmet Sert ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. 


Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek, Sendika ve Meslek Odalarına büyük önem verdiklerini ifade eden Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök, “Sivil Toplum Kuruluşları toplumsal hayatta, üretimin, emeğin karşılığı ve sosyal barışın sağlanmasında önemli bir unsur oluşturuyor. 

Denizli’de bulunan tüm STK’lar şehrin nabzını tutarak başarılı çalışmalar yapmaktadır. Gerek oda ve sendika başkanlarımızın gerekse yönetim kurulu üyelerinin her birinin halkın içerisinde olması nedeniyle onların görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Önümüzdeki yerel seçimlerde bunun yansımalarını fazlasıyla göreceğiz. Bizler öncelikle şuan için aday adayıyız. 

Pamukkale ilçemiz için hazırladığımız projelerimiz ve yapacağımız çalışmalar var. Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, Sendikalar, Meslek Odaları ve halk ile her aşamada birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Bizler hizmet için yola çıktık. Yapacağımız çalışmalarda ortak akıl noktasında mutlaka sivil toplum kuruluşları ile koordineli ve de istişareli hareket etmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Ziyaretten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden sendika Başkanları Sezai Söylemez ve Ahmet Sert ve Yönetim Kurulu üyeleri Denizli Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Nilgün Ök’e aday adaylığı sürecinde başarılar dileyerek ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER