banner249

Aileler dertli

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde asker adaylarının kendi aralarında düzenledikleri yemek ve eğlencelerin masraflı olmasının, maddi durumu iyi olmayan bazı ailelerini zor durumda bıraktığı bildirildi.

Aileler dertli
banner240

İlçede askere gidecek asker adayları için her dönem düzenlenen yemek ve eğlence etkinliğinde yapılan masrafların ağır olması ekonomik durumu iyi olmayan asker ailelerini sıkıntıya sokuyor. Bazı asker aileleri, çocuklarının arkadaşlarının yanında zor durumda kalmaması adına bankadan kredi çekerek asker eğlencesi düzenlemek zorunda kaldıkları biliniyor. 


Bu duruma tepki gösteren maddi durumu iyi olmayan bazı asker aileleri, ”Önceki yıllarda askere gidecek gençler toplu olarak tek eğlence düzenlerler, mevlit okutulur, ayrıca durumu iyi olan aileler yemek verirlerdi. Ancak son zamanlarda her asker ailesi oğullarının arkadaşlarının yanında zor durumda kalmaması için ağır masraflara katlanarak eğlence düzenlemek zorunda kalıyor. Her gün yemek, eğlence, her gün araç konvoyu, iş çığırından çıktı. Artık ilçedeki asker eğlencelerine bir tertip düzen getirilmeli” diye konuştular.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER