banner249

Her ilçeye eli dolu gidiyor!

Ak Parti İl Başkanı Şahin Tin, Çardak ve Bozkurt’ta yapılan danışma meclisi toplantılarında Çardak ve Bozkurt İlçelerine hizmet verecek Hava Meydanları Yer Hizmetleri Meslek Yüksekokulu yapılması için söz verdi.

Her ilçeye eli dolu gidiyor!
banner240

AK Parti Çardak ve Bozkurt İlçe Danışma toplantıları yapıldı. Kalabalık bir partili grubun katılımı ile yapılan toplantıda konuşmalarda 7 Haziran seçimleri, yeni anayasa ve başkanlık sistemi üzerinde duruldu. 


Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, il yürütme kurulu üyeleri, ilçe belediye ve ilçe teşkilat başkanları ile kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra mahalle ve sandık kurulu başkanları ile yönetimlerinin katıldı. Muhtarların da katıldığı ve mahallelerinde yapılması planlanan hizmetlerin de konuşulduğu danışma meclisi toplantıları coşku içinde geçti. 

İLK DURAK ÇARDAK OLDU
AK Parti heyeti, Çardak’ta Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ve İlçe Başkanı Mehmet Pala tarafından karşılandı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Çardak İlçe Başkanı Mehmet Pala, ilçe teşkilatı olarak seçimlere hazır olduklarının mesajını verdi. 

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk’ün İlçeye yapılan hizmetler ve 2015 yılında hayata geçecek projeleri açıklamasının ardından kürsüye gelen Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurcan Dalbudak, ilk dönem Denizli milletvekili olarak yoğun gayret gösterdiklerini kaydetti. 

Denizli’ye önemli hizmetlerin kazanılmasında imzaları olduğunu ifade eden Dalbudak, ikinci dönemde de aday olarak gösterilmelerinden dolayı memnun olduklarını söyledi. 

ZOLAN: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuşmasında, Çardak’a ilçe belediyesi ile önemli yatırımlar kazandırmak amacıyla kol kola çalıştıklarını ifade ederek sözlerine başladı. Seçimlere de dikkat çeken Başkan Zolan, “Çardak ilçemizin önemli eksiklikleri tamamlandı. 

Bu işimizin bittiği anlamına gelmez. Daha yapacağımız çok büyük hizmetlerimiz var. Çardak bizim için önemli bir ilçe. Sizler bizlerin başını öne eğdirmediniz. Bizler de sizler için elimizden gelenin fazlasını yapmaya kararlıyız” dedi. 

7 HAZİRAN’A DİKKAT ÇEKTİ
Çardak’ın seçimlerde her zaman AK Parti’ye destek verdiğini ifade ederek sözlerine başlayan AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, 7 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden çok daha fazla önem arz ettiğini anlattı. Yeni anayasa, başkanlık sistemi ve yeni Türkiye ağırlıklı bir konuşma yapan Başkan Tin, sandıklara sahip çıkılmasını isteyerek, “Seçim sandıkta kazanılıp sandıkta kaybediliyor. İlçe teşkilatlarımız, sandık başkanlarımız ve mahalle başkanlarımız çok dikkatli olmalıdır. 

Bizler yaptıklarımızı, yapacaklarımızı anlatacağız. Sözümüz sözdür. Noter tasdikine gerek yok. 7 Haziran ülkemizin geleceği açsından son derece önemlidir. Başkanlık sistemi, yeni ve sivil anayasa yapılması için seçimlerden Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun hedef gösterdiği 400 milletvekilini çıkarmak zorundayız. Bunun için de en büyük görev sizlere düşüyor” dedi. 

ÇARDAK VE BOZKURT’A MYO MÜJDESİ VERİLDİ
Konuşmasının bir bölümünde Çardak’tan müjde veren Başkan Tin, Çardak’ın Denizli için önemli ilçelerden biri olduğu üzerinde durdu. Çardak’ta Hava Meydanları Yer Hizmetleri Meslek Yüksekokulu yapılması için söz veren Başkan Tin, “Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile görüştük.

MYO açılması için söz aldık. Çardak ve Bozkurt ilçelerinin tam ortasına Hambat Ovasına yapılması planlanan meslek yüksek okulu için belediye başkanımız yer ayarlayacak. Bu meslek yüksek okulu iki ilçemize de hizmet verecek” dedi. Öte yandan AK Parti İl Başkanı Bozkurt’ta yapılan ve kalabalık bir partili grubunun katıldığı ilçe danışma meclisi toplantısında da meslek yüksek okulu hakkında müjdeyi verdi. 

Tin, “Bozkurt’a yapacak daha çok hizmetimiz var” diyerek “Bu bölgeye üniversite yapılacak. Çardak ve Bozkurt’a meslek yüksek okulu yapılacak. Yurt olacak, burada eğitim olacak. Buranın halkı da destek verecek. Bu Biz söz verdiğimizde tutarız” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER