banner249

Güle oynaya dolandırıldı

İzmir’de yeni evlenmek isteyen damat adayı 10 bin lira para ve takılarla kayıplara karışan gelin adayından şikayetçi oldu.

Güle oynaya dolandırıldı
banner240

Edinilen bilgiye göre, Hikmet Civga (49), 20 yıl Almanya’dan yaşadıktan sonra Türkiye’ye yerleşti ve ikinci evliliğini yapmak için hazırlıklara başladı. Almanya’daki ailesinden de onay alan Civga, bir aracı vasıtasıyla Balıkesir’den Aygül isimli bayanla tanıştı. 


Daha sonra geçtiğimiz Cumartesi günü İzmir’de görüştüğü Aygül isimli bayanı beğendiğini ifade eden Civga, “Bayanla tanıştık ve konuştuk. İkimiz de birbirimizi beğendik. Buluştuğumuz sırada yanında dayısı olduğunu söylediği Ali isimli bir kişi vardı. Benden annem hasta diyerek 10 bin lira başlık parası istediler. Almanya’daki ablamla görüştükten sonra kabul ettim ve parayı verdim. 

Gelin adayını bırakmadık bizde kaldı. Aynı hafta da nikah için anlaştık. İlk önce aile arasında bireğlence yapıldı. Ardından gelin adayı Aygül ve benim ailem ile birlikte Kemaraltı’na takı ve kıyafet alışverişine gittik. Alışverişten sonra yemek yemek için bir lokantaya girdik. Burada bir müddet sohbet ettikten sonra Aygül ile birlikte lavaboya gittik. 

Ben lavabodan çıkıp masaya geri döndüm. Fakat gelin adayı Aygül gelmedi. Bu sırada takıların da olmadığını fark ettik” dedi. Olay sonrası dolandırıldığını anlayan Civga, Anafartalar Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Polisin araştırmaları sonucu Aygül T. isimli bayanın çok sayıda suç kaydının bulunduğu ayrıca evli olduğu belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER