banner249

Gençlik başında duman…

Kız arkadaşının doğum gününü kaldığı yurdun karşı kaldırımından kutladı.

Gençlik başında duman…
banner240

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Sarp Çağdaş Şahin 29 Şubat doğumlu olan kız arkadaşının doğum gününü kaldığı öğrenci yurdunun karşındaki kaldırıma geçerek “İyi ki doğdun aşkım” pankartı ve mumlarla yola ismini yazarak kutladı. 


Hisarcık Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Sarp Çağdaş Şahin, kız arkadaşı İpek G’nin doğum gününün 29 Şubat olduğunu, bu nedenle kız arkadaşının doğum gününü 1 Mart’ta kutlamayı planladığını belirterek, ” Ancak kız arkadaşım sosyal paylaşıp sitesinde doğum günü kutlamalarını kabul etmeye başlaması üzerine, kendisine doğum günü sürprizi yapmaya karar verdim. Arkadaşlarımın da yardımıyla acele olarak pencereden söktüğümüz perdeye “İyi ki doğdun aşkım” yazdım.

Daha sonra kız arkadaşımın kaldığı öğrenci yurdunun karşısındaki kaldırıma çıkıp pankartı açtım ve yola mumlarla“ İpek” yazdım. Kendisine de telefon ederek dışarıya bakmasını söyledim. Kız arkadaşım gördüğü manzara karşısında önce çok şaşırdı, sonra da duygulandı ve bana teşekkür etti.” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER