banner249

Final Okulları’ndan Ailemiz Her Şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin

Denizli Final Okulları tarafından yürütülen ve toplumda küfür etme alışkanlığını ortadan kaldırmaya yönelik yürütülen, “Ailemiz Her Şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin” kampanyasına ilgi hızla artıyor.

Final Okulları’ndan Ailemiz Her Şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin
banner240

Konya Ilgın’da hazırlanan ve tüm Avrupa’ya yayılan “Family is Everything, No Dirty Language (Ailemiz Her Şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin) Projesi” çalışmaları, Final Okulları Yabancı Diller Zümre Başkanı Dilek Mazanoğlu tarafından başlatıldı.


Proje ile çocukları argo konuşmaktan ve yalan söylemekten uzaklaştırıp ailesi ile bütünleşmiş başta kendisi olmak üzere çevresine ve tüm insanlara daha saygılı, empati kurabilen bireyler yetiştirmek hedefleniyor. 

Ailemiz Her Şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin” kampanyasına yürütülen çalışmalara gerekli desteğin sonuna kadar verileceğini belirten Final Okulları Genel Müdürü Sadi Öztekin, “Yetişen neslin küfürden ve kötü söylemlerden arınmasını temin etmek ve alışkanlıklardan vazgeçirmek adına bu kampanyaya bütün gücümüzle destek vereceğiz” dedi. 

Kampanya süresince kullanılacak olan tüm basın-yayın ve tanıtım malzemelerimiz karşılandığını kaydeden Öztekin, , "İç güzellik insanın en önemli değerlerinden biridir. Kalbi temiz olanın dili de temiz olur" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER