banner249

Fasonluktan kurtulup marka olmalıyız!

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından bu yıl 3.sü gerçekleştirilecek Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması Finali’ne saatler kala gece hakkında bilgilendirme toplantısı yapan DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, “Bugüne kadar fasonculuk yaptık. Artık yeter. Marka ve tasarım konusunda lider olmalıyız” dedi.

Fasonluktan kurtulup marka olmalıyız!
banner240

 DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli’nin tekstil geleceğine yeni bir yol olarak gördüğü ve bu yıl 3.sünü gerçekleştirdiği Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması hazırlıklarına saatler kala, final gecesinde defilede yer alacak olan ünlü mankenlerden Özge Ulusoy ve Pascal Nouma, sunucu Bay J, tasarım koçu ünlü tasarımcı Deniz Kaprol ile birlikte basın toplantısı düzenledi.


 2 YILDA MARKA YARATTIK 
Denizli’nin ve tekstil dünyasının merakla beklediği gala hakkında bilgi veren Süleyman Kocasert, “Bu yarışmalarımızın karşılığını almak bize ayrıca mutluluk veriyor. İlk yılki yarışma birincimiz şuanda Denizli’de bir firmamızda stajı boyunca hazırladığı koleksiyonlarla bir marka yarattı. Bu marka şu anda dünyaca ünlü bir organizasyona sponsorluk yapmakta. 

Tekstilde Denizli üretebileceğinden fazlasını rekorlar ile üretiyor. Ama dünya piyasasında bu yetmiyor. Kalıcı ve devamlı olmak için bizlerin icat ve mucitlik yapmamız lazım. Yeni işler, yeni ufuklar, yeni markalar. Bu yüzden bu yarışmanın önemi bizler için çok büyük” dedi.

 Gala gecesinin kusursuz bir çalışma ile hazırlandığına dikkat çeken ünlü isimler Özge Ulusoy, Pascal Nouma, Bay J ve Deniz Kaprol, Denizli’nin tasarım konusunda öncü olmaya başladığına dikkat çektiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER