banner249

Farkındalık Projesi

Vildan Eğitim Kurumları Rehberlik Birimi koordinatörlüğünde “Farkındalık Projemiz” için “Bir Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne 7. Sınıf öğrencilerimizle ziyarette bulundu. Bu proje ile öğrencilerimizin empati yeteneklerini güçlendirmelerini, farklılıklara karşı saygılı olmalarını ve farkındalık bilincini kazanmalarını hedefledi.

Farkındalık Projesi
banner240

Vildan Eğitim Kurumları Rehberlik Birimi koordinatörlüğünde “Farkındalık Projemiz” için “Bir Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne 7. Sınıf öğrencilerimizle ziyarette bulundu. Bu proje ile öğrencilerimizin empati yeteneklerini güçlendirmelerini, farklılıklara karşı saygılı olmalarını ve farkındalık bilincini kazanmalarını hedefledi.


Ziyaretimiz sırasında öğrencilerimiz özel eğitim sınıflarına konuk olarak, derslerin işleyişini gözlemlediler. Özel eğitim öğrencileriyle paylaşımda bulunarak birbirlerini tanıdılar. Ziyaretimiz sonrasında, Recep Yazıcıoğlu Parkına giderek öğrencilerimizden neler hissettiklerini ve farkındalığa dair görüşlerini dinleyip, serbest zaman etkinliğimiz ile keyifli dakikalar geçirdi. 

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER