banner249

Evlendiğine pişman oldu

Aydın'da düğün töreninin ardından damadın arkadaşları tarafından organize edilen 'damat işkencesi' sınır tanımadı.

Evlendiğine pişman oldu
banner240

Kadın iç çamaşırı giyerek yemek yapan ve kafası yumurtalı una batırılan damat, arkadaşları ile eşinin önünde dakikalarca oynadı. 


Aydın'da arıcılık yapan Mehmet Yanar ile ev kızı Emine Devecioğlu, düzenlenen düğün törenleriyle hayatlarını birleştirdi. Düğün töreni sonrası evlerinin yolunu tutmak isteyen genç çiftin önü damadın arkadaşları tarafından kesildi. 

Damadın arkadaşları, kendileri evlendiklerinde damat işkencesi sırasında damat Mehmet Yanar'ın kendilerine birçok eziyet ettiğini söyleyerek, çifti damadın ASTİS Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan iş yerine zorla götürdü. Damattan öç almak isteyen Nuri Demir, Ümit Sert, Özgür Yiğit ile Sercan ve Serkan Kuyumcu isimli 5 kafadar, günler öncesinden hazırladıkları kadın iç çamaşırlarını damada giydirerek, dudaklarına ruj sürüp, parmaklarına oje sürerek, damadın parmaklarına zil takıp oyun havaları eşliğinde damadı dakikalarca eşinin önünde oynattılar. Ardından damada balık temizletip, kızarttıran kafadarlar karınlarını doyurdu. 

Tavada yumurta, karabiber, tuz, yoğurt, limon, acı biberden oluşan bir karışım hazırlayıp içerisine 5 kuruş atan damadın arkadaşları damattan ellerini kullanmadan ağzı ile parayı bulmasını istedi. Dakikalarca parayı tavanın içerisinde arayan ve sonunda bulmayı başaran damadın gözleri acı biberden dolayı yanarak hafif şekilde yaralanmasına sebep oldu. 

BALIK OLTASINDA ELMA 
Damada olta şeklinde hazırladıkları düzeneğin ucundaki elmayı dişlemesini söyleyen kafadarlar, damadı dakikalarca uğraştırsalar da damat elmayı dişleyerek bu oyundan da kurtuldu. Son olarak damattan top sektirmesini, 10 sakızı aynı anda çiğneyerek on kez balon yapıp patlatmasını ve bebek emziği emip çocuk gibi ağlamasını isteyen 5 kafadarın isteğini kırmayan damat kendisine istenilenleri tek tek yaparak arkadaşlarının gönüllerini aldı. 

YAPTIĞININ ACISINI ÇEKTİ 
Hazırladıkları oyunları tek tek damada yaptıran kafadalar, "Damat Mehmet Yanar Devecioğlu, düğün törenlerimiz sonrasında damat işkencesinde bize çok şey yaptırdı. Aramızda en son o evlendiği için biz de kendisinden o günlerin acısını çıkartmak istedik. Bunun adı her ne kadar 'damat işkencesi' olarak geçse de biz arkadaşımızı çok seviyoruz. Gülüp eğlenmek adına böyle oyunlar oynattık. Kendisi de bizi kırmadı. Arkadaşlarımıza yeni kurdukları yuvalarında bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz" şeklinde konuştular. 

GECE ÇAY SERVİSİ İLE SON BULDU 
Düğünün töreninin ardından 5 sat boyunca arkadaşlarının isteklerine boyun eğen Damat damat gecenin sonunda arkadaşlarına kendi elleri ile çay servisi yaparak , Aralık ayının soğuk gecesinde arkadaşlarının içini ısıttı. 

Arkadaşlarına kızgın olmadığını söyleyen damat, "Arkadaşlarım evlendiklerinde bende bu oyunların bir benzerini kendilerine yapmıştım. Senelerden beri 'damat işkencesi' adet haline geldi ve her düğünün olmazsa olmazı oldu. Arkadaşlarımın bu gece için hazırlık yaptıklarını tahmin etmiştim ama bu kadar fazla oyun oynatacaklarını düşünmüyordum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER