banner249

Eşit değil adil olacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural, belediye hizmetlerinin eşit değil adil bir şekilde uygulanacağını belirtti.

Eşit değil adil olacağız!
banner240

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan adayı İbrahim Vural seçim çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmalarına Akvadi Toki Konutları’ndan sürdüren Başkan Vural, burada partisinin düzenlediği lokma hayrına katıldı. 


Yoğun ilginin olduğu hayırda semt sakinleriyle bir araya gelen Vural, bölgenin sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini anlattı. Toki sakinleri, ‘mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz, çok sıkıntımız var, görmezden geliniyoruz’ diyerek mevcut yerel yönetimle yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Vatandaşları tek tek dinleyen Vural, bölge sorunlarıyla yakından ilgili olduğunu ve yönetime geldikleri zaman bu sorunların çözüleceğini, bölgeyi mahrumiyet bölgesi olmaktan çıkartarak, çağdaş bir semt haline getireceğinin sözünü verdi. 

Vural sözlerine şöyle devam etti. ‘Merkezin dışında kalan ve göç alan mahallelerimiz, mevcut yerel yönetimin hizmet listesinde maalesef son sıralarda yer aldı. Öncelik sırasına giremiyor, yapılan hizmetler de göstermelik olmaktan öteye gitmiyor. Bunun bedelini de buralarda yaşayan yurttaşlarımız ödemek zorunda kalıyor. İlçemizde kalan bölgelerde artık buna dur diyeceğiz. Pamukkale, şehircilik ve belediye imkanları eşit değil adil bir şekilde uygulanacak. Mahalleler arasındaki uçurumlar ortadan kaldırılacak. 

Öncelikler bu anlayışla tespit edilip, projelerin ortaya çıkarılmasından uygulanmasına kadar her aşamada bu sorumlulukla hareket edilecek. Modern şehirleşme Çamlık’ta olduğu kadar, Akvadi’de, Fatih’te de vatandaşın yüzünü güldürecek. Vatandaşlar ve mahalleler arasındaki sosyal ve kültürel uçurum giderilecek. Pamukkale’de yaşayan bir insan, diğerinden daha şanslı, avantajlı ya da rahat olmayacak. Pamukkale sosyal belediyecilik anlayışını sonuna kadar yaşayacak’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER