banner249

Trafik canavarı uyandı!

Sağanak yağış bir çok bölgede trafik kazalarına neden oluyor. Yağış nedeniyle kayganlaşan yollar trafik kazalarına uygun ortamı hazırlıyor.

Trafik canavarı uyandı!
banner240

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı.


Kaza, Marmaris Datça yolu Asaparan mevkiinde öğle saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ali Erol (43)yönetimindeki 66 LK 347 plakalı kereste yüklü kamyonet, Asaparan mevkiinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. 

Bu sırada karşı yönden gelen 48 SP 184 plakalı Tuncer Say’ın (7)kullandığı panelvan tipi kamyonetle virajda çarpıştı.Çarpmanın etkisiyle panelvan kamyonet devrilirken diğer kamyonet ise bariyerlere çarparak durabildi. Kazada kamyonet sürücüsü Ali Uysal ağır diğer araçta bulunan Tuncer Say ve eşi Sibel Say ise hafif yaralandı. 

Ağır yaralı kamyonet sürücüsü Ali Erol ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne diğer iki yaralıda özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Kazada her iki araçta da ağır maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER