banner249

Erkek hemşire ölü bulundu!

Afyonkarahisar’da 22 yaşındaki bir erkek hemşire henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü hayatını kaybetti.

Erkek hemşire ölü bulundu!
banner240

Talihsiz gencin cenazesinin, ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye gönderildiği belirtildi. Edinilen bilgilere göre, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinde hemşire olarak görev yaptığı belirtilen İbrahim Yiğit (22) isimli genç şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. 


Kent merkezinde henüz adresi tespit edilemeyen bir evde hareketsiz bir şekilde yatarken ismi açıklanmayan bir arkadaşı tarafından bulunan Yiğit’in, arkadaşının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile görev yaptığı hastaneye götürüldüğü, ancak hastanede yapılan kontrollerde Yiğit’in öldüğünün tespit edildiği kaydedildi. 

Yapılan ilk incelemelerde Yiğit’in kalp krizinden ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsiye gönderildiği belirtildi. Bekar olduğu belirtilen Yiğit’in iki yıldır hemşire olarak görev yaptığı aktarılırken, genç hemşirenin ölüm haberini alan arkadaşları ise yasa boğuldu. Sosyal medya hesapları üzerinden çeşitli paylaşımlarda bulunan arkadaşları Yiğit’in ölümüne duydukları acıyı dile getirdiler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER