banner249

Engeller kaldırıldı

Manisa’nın Kula ilçesinde Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Engelsiz Kula Projesi kapsamında alınan Engelli Hizmet Aracı Kula belediye başkanı Selim Aşkın tarafından tanıtımı yapıldı.

Engeller kaldırıldı
banner240

Konuyla ilgili konuşan proje koordinatörü Sait Bozer, Engelsiz Kula Projesi kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı'nın desteği ile ilçeye Engelli Hizmet aracı kazandırdıklarını söyledi. 


Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın ise yaptığı konuşmada, "Bundan sonra engelli bireylerimize çok daha iyi hizmet vereceğiz. İlçemizde bulunan tüm engelli bireylerimiz evlerinden alıp hastaneye, kamu kurumlarına ve ihtiyaç duydukları ulaşamadıkları pek çok yere Engelsiz Bakım aracımız ile götüreceğiz. 

Proje ekibi tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı'mızın destekleri ile alınan hizmet aracı ile evlerinden alacağız ve refakat edecek aile yakınları ile istedikleri yere taşıyacağız. Kula Belediyesi olarak engellilerimize, kadınlarımıza, gençlerimize ve tüm Kulalı hemşerilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi. 

Yapılan konuşmanın ardından engelli, taşıma aracı hizmete girdi. Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, kendisi engelli taşıma aracının direksiyonuna geçerek araca bindirilen engelliler ile birlikte şehir turu attı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER