banner249

Bu ofiste her şey bedava!

Denizli’nin en işlek caddelerinden biri olan Bayramyeri Kımıl İş Merkezi’nde Vip Loft Ofislerini kiralayanlar sınırsız hizmeti bedavaya alıyor. Türkiye’de ofis hizmet ağları sınırsız hizmetleriyle dikkat çekmeye başladı.

Bu ofiste her şey bedava!
banner240

Bir süre önce Denizli’nin en işlek caddelerinden Bayramyeri Kımıl İş Merkezi’nde hizmete giren Vip Loft Ofisleri, Denizli’de verdiği sınırsız hizmetle dikkatleri üzerine çekiyor. 


Yapmanız gereken tek şey, sadece aylık kiranızı ödemek. Geriye kalan elektrik, su, internet, ofis temizliği, içecekler, güvenlik, toplantı salonu, sekreterya gibi daha birçok hizmeti ücretsiz alabileceksiniz. Vip Loft Ofis Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özdemir, yeni bir sistem ile modern ofis hizmetleri ve müşterilere yeni yapılmış prestijli iş merkezinde profesyonel olarak en güzel hizmetleri sunmayı ve müşterilerin maliyet ve sorunlardan uzak, işlerinde başarıya ulaşmaları için en büyük hedefleri olduğunu açıkladı. 

Özdemir açıklamasına şöyle devam etti, “Hazır Ofis, Sanal Ofis ve Açık Ofis Sistemlerini Denizli’de tanıtmak, Müşterilerimize kaliteli ve en güzeli daha nasıl olur araştırmamıza devam etmek, yenilikler yaratmak bu konuda ilerlemek, Denizli’ de VİP LOFT OFİS Markası oluşturmak ve Türkiye genelinde de tanıtmak olacaktır.” 

İŞTE SAĞLANAN İMKANLAR! 
Kurumsal Olarak toplantı salonu mesai saatleri hizmete açık olup, mesai saatleri dışında ekstra ücretlendirme ile kullanılabileceğini ifade eden Özdemir, “Toplantı salonu teknolojik olarak donatılmıştır. Self Servis bölümünden katılımcıların faydalanabileceği Çay, Kahve ve Pasta İkramları. Sabit Hatlara Ücretsiz Telefon görüşmesi. Katılımcı önceden İsimleri bildirmesi halinde Yaka Kartı ve İsimlik hazırlanabilmesi. Katılımcı Kablolu ve Kablosuz İnternetten yararlanabilmesi.

EKSTRA VERİLEN HİZMETLER: 
Havaalanı- Otogar Servis Temini 
Sunum aralarında Self Servis ikramları 
Sunumlar için Toplantı Salonunda PC Kullanım imkanı 
Otel Rezarvasyonu Avis ten araç kiralama 
Otopark temini 
Özel Eğitimler için Salon Temini (Donanımlı) 
Havaalanı- Otogar Rezarvasyonları 

GENEL ÖZELLİKLER: 
İkramlar minimum 3 saatliktir Toplantılar için katılımcı sayısı, Toplantı Masası koltuk sayısını geçemez (Sayı fazla olacaksa daha önceden bildirilmesi gerekmektedir) Yazı Tahtası-Fotokopi-Bloknot-Kalem vb. bulundurulmaktadır Daha fazla katılım sayısı için özel projelendirme yapılması gerekmedir.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER