banner249

En enerjik ziyaret

Enerji Verimliliği konusunda toplumu bilinçlendirmeyi hedef edinen Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret etti.

En enerjik ziyaret
banner240

 Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret eden dernek yönetimi Başkana dernek rozetini takarak Subaşıoğlu’nun üyeliğini resmileştirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ’den sonra Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu makamında ziyaret eden Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi Yönetim Kurulu başkanlardan tam destek alarak Enerji Verimliliği için ilimizde başarılı çalışmalara imza atmaya hazırlanıyor. 


Enerji Verimliliği ile ilgili her konunun görüşüldüğü ziyarette Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu; Enerji Verimliliğinin çok geniş bir kapsamı olduğunu, enerji denildiğinde sadece teknik değil insan enerjisinin de önemli olduğunu vurguladı. Başkan Subaşıoğlu; “ Enerji verimliliği ülkemiz ve geleceğimiz için çok önemli bir konu. 

Toplum olarak bu konuda ne kadar bilinçli ve bilgili olursak hem biz, hem ülkemiz hem de geleceğimiz kazanacaktır. Ama bunun yanında insanların enerji verimliliğini de unutmamak gerekir. Görev dağılımı yaparken doğru işleri doğru kişilere verirsek, o kişi yaptığı işi severek yapacak ve çalıştığı kuruma, sektöre daha verimli olacaktır” dedi. 

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesinin üyesi olmaktan oldukça mutlu olduğunu belirten başkan, ülkesini ve geleceğini düşünen bir kişi olarak sosyal sorumluluğunu yerine getirmekten de ayrıca gurur duyduğunu sözlerine ekleyerek dernek yönetim kuruluna yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti. 

Dernek yönetim kurulu başkanı Mehmet Akgün, gerçekleştirdikleri ziyarette Başkan Subaşıoğlu’na görevinde başarılar dileyerek, Enerji Verimliliği konusunda Merkezefendi, Pamukkale ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin derneklerinin bünyesinde olmasından büyük gurur duyduklarını belirterek başkanlara teşekkürlerini sundu. 

Akgün; “ Biz tüm üyelerimiz ile birlikte sosyal sorumluluğumuzu yerine getirerek ülkemiz ve geleceğimiz için çalışıyoruz. Gün geçtikçe artan üye sayımız Denizli’mizin Enerji Verimliliği konusunda ne kadar hassas olduğunu gösteriyor ki bu da bizleri çok mutlu ediyor. 

Özel sektör, kamu kurum ve kuruluşları ve üniversitemiz ile birlikte yapacak olduğumuz projeler ile Enerji Verimliliği çalışmalarımız çok başarılı sonuçlara ulaşacaktır. dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER