banner249

Emekli hemşire evinde ölü bulundu

Manisa’da emekli hemşire olduğu öğrenilen 58 yaşındaki bir kadın evinde ölü bulundu.

Emekli hemşire evinde ölü bulundu
banner240

 Utku Mahallesi 2106 Sokak Murat Apartmanı No 4 daire 3’te ikamet eden 58 yaşındaki Gülşen Erim’in evinden gelen ağır kokular üzerine apartman sakinleri polise müracaat etti. Gülşen Erim’den yaklaşık 10 gündür haber alınamadığı bilgisine ulaşan polis, önce komşuların bilgisine başvurdu. 


Gülşen Erim’in bayram öncesinde Emiralem’deki kız kardeşinin evine gideceğini ve evinin anahtarını karşı komşusuna bıraktığını öğrenen polis, karşı komşusundan alınan anahtarla Gülşen Erim’in evine girmeye çalıştı. Kapının arkasında anahtar olduğunu fark eden polisler savcılıktan çilingir çağırmak için izin istedi. Savcılıktan çıkan izinle kapısı açılan evin banyosunda 58 yaşındaki Gülşen Erim’in cansız bedenine ulaşıldı. 

Gülşen Erim’in yalnız yaşadığı ve çocuğu olmadığı öğrenilirken, uzun zamandır meme kanseri tedavisi gördüğü ortaya çıktı. Bu arada Gülşen Erim'in daire kapısına kendisini merak eden komşuları tarafından bırakılan bir not da dikkat çekti. Gülşen Erim’in cenazesi olay yeri ve savcının incelemesinin ardından Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER