banner249

Odalar Plan Çalıştayı’nda buluştu

Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi Çalışmaları kapsamında, 1.,2.,5. ve 7.Dönem Oda/Borsaların Akreditasyon İzleme Komitelerine yönelik olarak 28-29 Ağustos 2014 tarihlerinde Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ev sahipliğinde Uygulamalı Stratejik Plan Çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştaya Denizli Ticaret Odası’nı temsilen Denizli Ticaret Odası Akreditasyon İzleme Komitesi Üyeleri, Ali Önal, Fatma Aydoğan Tosun, Ali Rıza Tekin ve Mutlu Sözgen katıldı.

Odalar Plan Çalıştayı’nda buluştu
banner240

Çalıştayda Küresel Ekonomi ve Türkiye Ekonomisi, Bölgesel ve Yerel Kalkınma Dinamikleri, TEPAV Araç Seti, Oda ve Borsaların Geleceğine Yönelik TOBB Hedef ve Öncelik Hiyerarşisi ile TEPAV Araç Seti konularına değinildi.

Akredite 40 Oda/Borsanın Akreditasyon İzleme Komitesi Başkan ve Üyelerinin yer aldığı çalıştaya, Bandırma TB Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, Gebze TO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Kütahya TSO Meclis Başkanı İsmet Özortaç ve Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Karapınar TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Sözen ile Ordu TB Yönetim Kurulu Başkanı Ziver Kahraman katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER