banner249

Ekonomimizin can damarısınız!

3. Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelen AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu; sanayi sitelerinin önemine dikkat çekerken, sanayi sitelerinin bir ilin ekonomisinin can damarı olduğunu belirtti.

Ekonomimizin can damarısınız!
banner240

 AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, 3. Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu.


3. Sanayi Sitesi esnaflarıyla tek tek ilgilenen Subaşıoğlu, sanayi sitelerinin önemine dikkat çekti. Sanayi sitelerinde sadece tamir işlerinin yapılmadığına dikkat çeken Subaşıoğlu, "Sanayi siteleri bir ilin ekonomisinin can damarıdır. Buralarda sadece araç tamiri yapılmıyor, aynı zamanda istihdamın sağlandığı ve üretimin yapıldığı yerlerdir. Üretim ve istihdam demek bir ülkenin ayakta kalması demektir. Biz AK Parti olarak üretimin ve üreticinin yanında olduk hep, Merkezefendi olarak da her zaman yanlarında olacağız çünkü; sanayilerimiz bizim gücümüzdür" dedi. 

MİKROKREDİYE DEVAM 
Merkezefendi İlçesi sınırları içerisinde yapılacak olan 121 projenin olduğunun altını çizen Subaşıoğlu, 121 projenin içerisinde kendi işini kurmak isteyen bayanlara yönelik de destek sağlanacağının altını çizdi. Kendi işini kurmak isteyen bayanlara yönelik Denizli Belediyesi tarafından verilen Mikrokredi Desteği'nin Merkezefendi Belediyesi tarafından da devam edeceğini belirten Subaşıoğlu, "kadınlarımızı da iş hayatına almamız gerekiyor" dedi. 

TEKNOLOJİYE GEÇİŞ YAPILMALI 
Türkiye'de 12 yılda sanayi, bilim ve teknoloji alanlarında önemli yatırımların olduğunun altını çizen Subaşıoğlu; bu yatırımlar sayesinde Türkiye'de düşük teknoloji seviyesinden, orta teknoloji seviyesine tırmandığının altını çizdi. Subaşıoğlu, "AK Parti olarak önümüzdeki 10 yılda da yüksek teknolojiye geçiş yapacağız. Sanayi kuruluşlarıyla Türkiye büyüyecek, Denizli büyüyecek, Merkezefendi büyüyecek" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER