banner249

DTO tasarımcılara sahip çıktı!

Denizli Tekstil Tasarımcıları Derneği Başkanı Tülay Pay ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer’i ziyaret etti.

DTO tasarımcılara sahip çıktı!
banner240

Ziyarette dernekleri hakkında bilgiler aktaran Tülay Pay, derneklerinin yeni kurulduğunu belirtti. Tekstil kenti Denizli’de moda-tasarım alanında tüm kurum ve kuruluşlar ile işbirliği yaparak Denizli’nin toplumsal yaşamına katkı sağlamak istediklerini ifade eden Pay, yönetim kurulu olarak çeşitli ziyaretlerde bulunarak, derneklerinin amaçları ve hedefleri ile ilgili bilgiler aktardıklarını söyledi. 


Pay, “Amacımız, tasarımcı haklarının korunması, tekstil tasarımında yeniliklere öncü olup tasarım konusunda eksiklikleri kapatmaktır.” şeklinde konuştu. Denizli Ticaret Odası olarak sosyal sorumlulukları gereği çeşitli projeler gerçekleştirdiklerini, bunlardan birinin de geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen ve tamamlanan Denizli Tekstil Yenilik ve Tasarım Merkezi Projesi’nin olduğunu dile getiren Başkan Özer, “Biz Denizli’ye katkı sağlayacak her türlü projede yer alıyoruz. Derneğinizin de güzel amaçları var. Önümüzdeki aylarda sizlerle de Denizli için çalışmalar gerçekleştirebiliriz.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER