banner249

Cerrahi Hastanesi’nden sanayi hamlesi!

Denizli Cerrahi Hastanesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren önde gelen şirketlerden Shamrock Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de çalışan personele yönelik, bilgilendirme semineri düzenledi.

Cerrahi Hastanesi’nden sanayi hamlesi!
banner240

Hastanenin Kurumsal Pazarlama Yöneticisi Hafize Uşak ve İnsan Kaynakları Müdürü Özkan Bosun’un ortak çalışmaları sonucunda Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşen seminere, kendileri ile birlikte tekstil çalışanları, İşyeri Hekimi Öznur Yaşar, İşyeri Hemşiresi Raziye Solakoğlu, İş Güvenliği Uzm.Yrd.Ezgi Çaylıoğlu, Hastane Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Şule Akan katıldı. 


Cerrahi Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı, Op.Dr. Emre Erkilet, slayt eşliğinde “üst solunum yolu enfeksiyonları ve korunma yöntemleri, gürültü ve işitme kaybı” başlıklarında bilgiler aktardı. Uzman Doktor, gürültünün sağlığımızı nasıl etkilediğini, işitme duyusu üzerindeki olumsuz etkilerini anlatarak, geçici ve kalıcı işitme kaybı olduğunu söyledi. 

Sağlıklı bir kulağın nasıl olması gerektiğini açıklarken de, işitme kaybı oluştuktan sonra, tedavisinin zor olacağının altını çizerek, öncelikle gürültüyü azaltmak için alınabilecek tedbirler ve önlemleri anlattı. Bu aylarda en sık rastlanan enfeksiyonlara da değinen uzman, kış soğuğu ile gelen enfeksiyonların oluşmasındaki etkenlere değindi. 

Özellikle kalabalık ortamlarda çalışanlar açısından da, nasıl korunulabileceği hakkında bilgiler verdi. Antibiyotik kullanımı konusunda da önemli uyarılarda bulundu. Anlatımının ardından tekstil çalışanları, merak ettikleri soruları uzmana yönelttiler. Hastanenin Kurumsal Pazarlama Yöneticisi Hafize Uşak , şirketlere yönelik uzmanlarla birlikte yaptıkları bu bilgilendirme seminerlerinin çalışanlar açısından çok yararlı olduğunu belirterek, “hem bilgileniyor hem de uzmana direk sorularını yöneltebiliyorlar. Farklı konu ve uzmanlarla seminerlerimiz yoğun şekilde sürecek” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER