banner249

DRT’ye fena salladı!

Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Şamil Çınar, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamayla DRT Televizyonu’nu aday adaylarına yönelik haksık yayın yapmakla suçladı.

DRT’ye fena salladı!
banner240

Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Şamil Çınar, DRT televizyonunu yanlı haber yapmakla suçladı. Sosyal paylaşım sitesindeki adresinden açıklama yapan Çınar, şu ifadelere yer verdi, “Ak Parti ilçe belediye başkan aday adayları arasında bilerek ve yanlı haber yaparak kamuoyunu yanlış bilgilendiren ve beni hayal kırıklığına uğratan Denizli DRT televizyon kanalına bu tutum ve davranışlarından dolayı diğer aday adaylarına ve halkımıza karşı haksızlık yaptıklarını, adlarına ve misyonlarına yakışmadığını hatırlatma gereği duymaktayım. 


Aynı ortamlarda bulunan tüm aday adayları içinden sadece iki ismi ön plana çıkarmak maksadıyla aleni olarak bu iki isimden sürekli söz ederek farklı zamanlarda asılsız bilgi ve tahminlerle sanki sonuçlanmışçasına adaylıklar konusunda kamuoyunu yanıltan, diğer aday adayları yan yana olmasına rağmen adeta onları yok sayarak, sadece malum aday adaylarından bahsederek yanlı haber yapılmasını görmezden gelmek de şahsıma yakışmayacağından, kamuoyunun şahit olduğu bu yanlı davranışı sizlerin takdirine sunmak istedim. 

Ak Partimize yakışır bir şekilde seviyeli ve son derece düzeyli olarak yürütmeye çalıştığımız aday adaylığı sürecini hiç kimsenin baltalamasına ve yaralamasına izin vermememiz gerektiğine inanan bir aday adayı olarak, ilgili arkadaşlarımızı duyarlılığa davet ediyorum. Halkımızı yanlış haberlerle yanıltıp kafasını karıştırmaya hiç kimsenin hakkı olmadığını hatırlatmak istiyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER