banner249

Dinlenmek nedir bilmiyor!

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, seçildiği günden bu yana 7/24 hizmet etmeye devam ediyor. Hafta içi belediye hizmetlerini yapan Başkan Subaşıoğlu, hafta sonları tüm zamanını halkla iç içe geçiriyor.

Dinlenmek nedir bilmiyor!
banner240

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, hafta sonları halkla buluşmalarını aralıksız sürdürüyor. Davet edildiği düğün, sünnet, mevlidi şerif ve açılış davetlerine katılmaya devam eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Düğün dernek mevsimi olan yaz aylarının son günlerinde vatandaşlarımızın mutlu günlerine katılarak, sevinçlerine ortak oluyoruz. Vatandaşlarımız bizleri aralarında görmek istiyor. Bizlerde onların bu özel günlerinde yanlarında olarak mutluluğu gördükçe, biz de mutlu oluyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında halkımızın istek ve sorunlarını da dinleyerek, çözüm bulmaya çalışıyoruz.” dedi. 


Hafta sonu çok sayıda davetlere katılarak, vatandaşların mutluluklarına ortak olan Başkan Subaşıoğlu, Cumartesi günü Baklan eski İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Çelik’in torununun nikahına katılarak genç çiftin nikahını kıydı. Ardından AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Adalet Gökçe’nin babası için okuttuğu Mevlidi Şerife iştirak etti. 

Risalet Turan’ın torununun sünnet merasimine katılan Subaşıoğlu, sünnet çocuğu ve ailesi ile toplu fotoğraf çektirdi. Başkan Subaşıoğlu’nun gelişinden duydukları memnuniyeti dile getiren Risalet Turan, “En mutlu günlerimden birisi olan torununun sünnet merasiminde bizleri yalnız bırakmayan, mutluluğumuzu paylaşan Başkanıma çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Hafta sonu etkinlik programının sonunda Faruk Yılmaz’ın merhum anne ve babası için verdiği hayır yemeğine katılan Başkan Subaşıoğlu, Karahasanlı Mahalle sakinleri ile de bir araya gelmiş oldu. Başkan Subaşıoğlu, “İnşallah bundan sonra da hafta içi ya da hafta sonu demeden halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER