banner249

Dev yatırım

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından, Suriyeli bebekler için alınan 2 tır dolusu 26 bin adet bebek maması düzenlenen törenin ardından yola çıkartıldı.

Dev yatırım
banner240

İnsani yardıma muhtaç durumda olan Suriyeliler için, ‘Afyon'dan Suriye'ye Yardım Platformu’ tarafından başlatılan kampanya kapsamında Afyonkarahisar Belediyesi tarafından karşılanan 26 bin adet bebek maması, Türkiye Kızılay Derneği kanalıyla Suriye'ye ulaştırılmak üzere yola çıkartıldı. 


Araçları Suriye'ye yolcu etmek amacıyla düzenlenen törenin açılış konuşmasını Afyon'dan Suriye'ye Yardım Platformu sözcüsü ve İHH Afyonkarahisar gönüllüsü Ahmet Ertürk yaptı. 

Afyon'dan Suriye'ye Yardım Platformu olarak oluşturulan yapıda ümmetin birlikteliğinde bereket olduğunu gördüklerini aktaran Ahmet Ertürk, "İlk etapta iki tır olarak düşündüğümüz yardım kampanyası şu anda belediyemizin de katkısıyla beraber 7 tır ve 1 kamyona kadar ulaştı. Dün de Sayın İl Genel Meclisi Başkanımız Salih Sel'in müjdesiyle 2 tır daha Suriye'ye ulaşacak. Böylelikle toplamda 9 tır ve 1 kamyona ulaşmış bulunmaktayız. 

Desteklerinden dolayı tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bizlere inandılar, güvendiler. Bizlerde onları mahcup etmedik inşallah. Şu anda daha önce gönderilen yardımlarımız sahiplerine ulaştı. Rabbimizin izniyle kazasız belasız bir şekilde bu bebek mamaları da masum Suriyeli çocuklarımıza gıda olacak. Belki de açlıktan ölmelerine mani olacak ve bizimde ahretimizdeki kurtuluşumuza inşallah vesile olacak. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a, Afyonkarahisar Belediyesi çalışanlarına ve Türk Kızılayı'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER