banner249

Yüz Haber’den muhteşem gece

Yüz Haber, kuruluşunun 3. Yıldönümünü Dedeman Park Otel’de düzenlediği muhteşem geceyle kutladı.

Yüz Haber’den muhteşem gece
banner240

Yüz Haber’in 3. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Dedeman Park’ta düzenlediği geceye Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Denizli Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, siyasi parti temsilcileriyle çok sayıda iş adamı ve medya mensupları katıldı. 



FOTO GALERİ 2  

Açılış konuşmasını yapan Yüz Haber İmtiyaz Sahibi Erol Uçkan, internet medyasının son 10 yılda habercilik alanında kat ettiği yolla tüm dikkatleri üzerine çeken bir mecra olduğunu belirterek, teknolojinin ilerledikçe internet medyasının da gücüne güç katmaya devam edeceğini söyledi. 

Yüz Haber’in son iki yıldan bu yana bölgesel yayın yaptığına dikkat çeken Uçkan, “Yüz Haber, tarafsız, güvenilir ve hızlı haberciliğiyle kısa sürede bölgenin en çok takip edilen haber portallarından biri oldu. Yüz Haber, Denizli’nin yanı sıra İzmir, Muğla, Aydın, Uşak, Manisa, Afyonkarahisar ve Kütahya illerinde yaşanan tüm gelişmeleri an ve an okurlarına sunuyor. Günlük 10 bin ziyaretçiyi kabul eden Yüz Haber, sosyal medyayı da kullanarak yapılan haberleri çok daha fazla kitlelere ulaştırıyor. 

İnternet Medyasının Türkiye genelindeki bu gelişimi Denizli’de de kendisini göstermiştir. Ve son yıllarda Denizli’de açılan haber sitesi sayısı 20’ye ulaşmıştır. İnternet medyasını daha da geliştirmek ve sorunlarını çözmek için Denizli İnternet Medyası Derneği’ni kurup çalışmalara başladık” dedi. 

İnternet medyasının basın kanununa dahil edilmesinin dünya konjöktöründe elzem olduğunu ifade eden Uçkan, “Özellikle son yıllarda ülkemizde yaşanan bazı olaylar internetin kötü amaçlarla kullanıldığını gözler önüne serdi. Künyesi olmayan ve toplumsal barışı hedef alan kin ve nefret söylemleri, ülkede önemli tartışmaları ve sorunları beraberinde getirdi. Şüphesiz yaşanan bu durumun en büyük sebebi internet medyasının henüz bir yasasının olmamasıdır. Bu tehditleri ancak internet medyasını basın yasasına dahil ederek bertaraf edebiliriz. Bu konuda siz değerli bakanımızın da desteğinizi özellikle bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

Denizli Valisi Abdülkadir Demir de, İnternet Medyasının her geçen gün habercilik alanında ciddi bir yer edindiğini belirterek, “Denizli’de toplam 5 gazetenin trajı 5 bin 350 civarında. Ancak tek başına bir haber portalı sosyal medyayı da kullanarak bu trajı çok rahatlıkla geçebiliyor. Yüz Haber’in 4 yıl sonra ulusal bir haber portalı olma hedefi medyada da söz sahibi olacağını gösteriyor. Yüz Haber ekibine çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum” dedi. 

Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar ve Denizli Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci de, Yüz Haber’in Denizli’de haberciliğe yepyeni bir boyut kazandırdığını ve ulusal habercilik alanında koymuş oldukları hedefi desteklediklerini ifade etti. 

3 ÇİFTE YURT İÇİ TATİLİ 
Yüz Haber gecenin sonunda yaptığı çekilişle 3 çifte yurtiçinde 2 günlük tatil hediye etti. Yüz Haber adına çekilişi Vali Abdülkadir Demir, Milletvekili Bilal Uçar ve Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci gerçekleştirdi. 
Çekilişte şanslı davetliler şu isimlerden oluştu… 
Süleyman Gedik - Antalya 
Serkan Erbeği - Çeşme 
Halil Arık - Afyonkarahisar

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER